Ons dynamisch team beschikt over de nodige specialisaties en ervaring om u op een correcte en doeltreffende manier te behandelen. 
Er is een nauwe en aanvullende samenwerking tussen de verschillende teamleden, waarbij uw behandeling steeds in overleg gebeurt.
U krijgt steeds door maximaal 2 therapeuten behandeling.

Over ons

Ontmoet het team

Bjorn De Vos

kinesitherapeut/praktijkhouder
Afgestudeerd in '99 en diverse specialisaties gevolgd: sportkine, manuele therapie, geriatrie, littekentherapie (ook bij brandwonden), ademhalingstherapie, therapie bij kaakgewrichtslijden, lymfedrainage ad Vodder, ... Praktijk opgestart in 2002.

Evy De Meester

kinesitherapeut
Afgestudeerd in 2014 aan de Universiteit Leuven als master in de revalidatiewetenschappen kinesitherapie, met neurologische revalidatie als specialisatie. Evy heeft zich eveneens gespecialiseerd in de lymfedrainage (Vodder).

Jonas Vanaelst

kinesitherapeut
Afgestudeerd in 2019 aan de Universiteit Leuven als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met specialisatie in neurologische aandoeningen. Naast de neurologische revalidatie verdiept Jonas zich verder in ademhalingskine en geriatrie.

Filip Vandamme

kinesitherapeut
Afgestudeerd in 2012 aan de Universiteit Gent als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Verdiept zich voornamelijk in de sportkinesitherapie en uitgebreide oefentherapie. Specialiseerde zich verder in de myofasciale therapie.

Larissa Claeys

kinesitherapeut
Afgestudeerd in 2019 aan de Universiteit Gent als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Richt zich binnen de praktijk hoofdzakelijk op oefentherapie en revalidatie. Behaalde inmiddels reeds de titel van manueel therapeut.

Seppe Tack

kinesitherapeut
Afgestudeerd in 2020 aan de Universiteit Gent als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Richt zich binnen de praktijk voornamelijk naar (sport)revalidatie.

Arno Van Hurck

kinesitherapeut
Afgestudeerd in 2019 aan de Universiteit Gent als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Richt zich binnen de praktijk op revalidatie en oefentherapie. Verdiept zich verder in de sportspecifieke revalidatie.

Linn De Waele

kinesitherapeut
Afgestudeerd in 2019 aan de Universiteit Gent als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. In de praktijk voornamelijk actief in de (voet)revalidatie en ademhalingstherapie, alsook de pre -en postnatale kinesitherapie.

Fleur De Vos

administratieve medewerker + ergotherapeut
Werkzaam binnen de praktijk als administratief medewerker. Afgestudeerd als ergotherapeut in 2010 met ervaring in neurologie, geriatrie en rugschool. Postgraduaat "De ergotherapeut komt thuis" behaald in 2017.