Ons dynamisch team beschikt over de nodige specialisaties en ervaring om u op een correcte en doeltreffende manier te behandelen. 
Er is een nauwe en aanvullende samenwerking tussen de verschillende teamleden, waarbij uw behandeling steeds in overleg gebeurt.
U krijgt steeds door maximaal 2 therapeuten behandeling.

Over ons

Ontmoet het team

Bjorn De Vos

kinesitherapeut/praktijkhouder
Afgestudeerd in '99 en diverse specialisaties gevolgd: sportkine, manuele therapie (Mulligan), geriatrische kinesitherapie, littekentherapie (ook bij brandwonden), ademhalingstherapie, therapie bij kaakgewrichtslijden, ... Praktijk opgestart in 2002.

Evy De Meester

kinesitherapeut
Afgestudeerd in 2014 aan de Universiteit Leuven als master in de revalidatiewetenschappen kinesitherapie, met neurologische revalidatie als specialisatie. Evy heeft zich eveneens gespecialiseerd in de lymfedrainage (Vodder).

Jonas Icket

kinesitherapeut
Afgestudeerd in 2016 aan de Universiteit Gent als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Verdiept zich voornamelijk in de sportkinesitherapie en uitgebreide oefentherapie.

Filip Vandamme

kinesitherapeut
Afgestudeerd in 2012 aan de Universiteit Gent als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Verdiept zich voornamelijk in de sportkinesitherapie en uitgebreide oefentherapie. Specialiseert zich verder in de myofasciale therapie.

Lien Van Heesvelde

kinesitherapeut
Afgestudeerd in 2018 aan de Universiteit Gent als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Richt zich binnen de praktijk hoofdzakelijk op oefentherapie en revalidatie. Verdiept zich verder in myofasciale behandeling (dry needling).

Eline Vanackere

kinesitherapeut
Afgestudeerd in 2018 aan de Universiteit Gent als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Verdiept zich momenteel verder in de manuele therapie en geeft in de praktijk prenatale en postnatale kinesitherapie (geen bekkenbodemrevalidatie).