De behandelingen gebeuren steeds na afspraak en kunnen, indien het nodig is, aan huis gebeuren. Wij werken bij voorkeur op voorschrift van uw arts en zorgen steeds voor een verslag van uw behandeling. Alle therapeuten zijn geconventioneerd en houden zich aan de tarieven van het RIZIV.

Praktisch

Alles wat je moet weten

AFSPRAAK MAKEN

Nuttige info

U kan uw afspraak telefonisch maken of via het contactformulier. Wij streven ernaar uw behandeling binnen de 2 werkdagen te starten en houden rekening met eventuele uren van voorkeur.
We trachten steeds onze behandeling op tijd te starten, zodat u niet lang hoeft te wachten. Gelieve er rekening mee te houden dat uw eventuele laattijdigheid de  normale behandelingsduur van  +/- 30 min kan inkorten.
Een gemiste afspraak wordt, indien niet ten minste 24u vooraf verwittigd, zonder uitzondering aangerekend. 

Gelieve bij uw eerste afspraak het volgende mee te brengen:

  • uw voorschrift van de arts
  • een klevertje van uw mutualiteit
  • uw paspoort
  • eventuele verslagen van de arts, medische beeldvorming, ontslagformulier,…
  • uw gegevens van de verzekering in het kader van een arbeidsongeval
  • de gegevens van uw eventuele bewindvoerder of assistent (OCMW)

FINANCIEEL

Contant of per overschrijving

U kan de prestaties per overschrijving betalen en ontvangt uw getuigschriften (voor de mutualiteit) na ontvangst van betaling. Er wordt een tussentijdse rekening gemaakt bij langdurige behandelingen na 10 tot 15 beurten.
Bij arbeidsongevallen wordt de rekening rechtstreeks aan de verzekering bezorgd, op voorwaarde dat  wij een bewijs van erkenning van uw arbeidsongeval ontvangen. Zonder die erkenning worden er  getuigschriften opgemaakt die u aanvankelijk persoonlijk betaalt  en nadien kan terugvorderen van de verzekering.
Wij werken standaard niet via derdebetalersregeling, maar  indien u zich in een financiële noodsituatie bevindt, kan dit uitzonderlijk toch toegepast worden. De praktijk is erkend door Defensie.